suppline-hu-logo-main

Vissza az előző oldalra

suppline-termek-diers-mozgasanalizalo-rendszer

DIERS mozgásanalizáló rendszer

A DIERS mozgásanalizáló rendszer egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi a testtartás és járás részletes elemzését és értékelését. A rendszer számos érzékelőből és speciális szoftverből áll, amelyek segítségével pontos adatokat gyűjthetünk a testtartásról, a mozgásdinamikáról és a test biomechanikai jellemzőiről, mindezt sugárzásmentesen.A DIERS 4D Motion Lab mérési módszer a világszerte legelterjedtebb VRS rendszer (video raszter sztereográfia) a fényoptikai segítséggel 3D/4D-s csigolya és testtartás elemzéséhez. A technológiát a DIERS International GmbH. szoros együttműködésben fejlesztette ki az európai vezető egyetemekkel és kutatási projektekkel.

Az eredeti klinikai célkitűzés a sugárzásmentes gerincoszlop mérési módszerének kifejlesztése a magas röntgenterhelés csökkentésére a páciensek kontrollja során.

A DIERS 4D Motion Lab rendszer segítségével valós idejű szinkronizált mozgásszervi mérést végezhetünk (a gerincoszlopról és az alsóvégtagokról), mind 3D-s statikus és 4D-s dinamikus módban.

A DIERS rendszer szoftvere lehetővé teszi az adatok gyors és pontos elemzését. A szoftver grafikus megjelenítést biztosít, amely segít az orvosoknak és terapeutáknak az esetleges problémák azonosításában. 

A DIERS mozgásanalizáló rendszer számos alkalmazási területen hasznos lehet. Orvosi rendelőkben és klinikákon használható a testtartás és a mozgászavarok diagnosztizálására és kezelésére. Sportklinikákban és edzőtermekben használható a sportolók teljesítményének javítására és a sérülések megelőzésére. Rehabilitációs központokban használható a betegek rehabilitációjának támogatására.

A DIERS mozgásanalizáló rendszer egy hatékony eszköz a testmozgás elemzésére és értékelésére.

suppline-hu-logo-main